Konferens Jönköping

Här finner du en översikt över anläggningar med konferens i Jönköping. Hitta alternativ för konferens eller kick-off i Jönköping i en viss kategori eller prisklass och boka idag. Vi kan presentera alternativ och arrangera er konferens i Jönköping idag, både för en stor eller liten grupp.

Skicka en förfrågan!
Skicka en förfrågan med dina önskemål till så återkommer vi med lämpliga förslag.
>> Klicka här för formuläret, som dyker upp i ett nytt fönster.

Du kan även ringa oss direkt för att diskutera ditt evenemang. Ring 08 - 54 59 10 10.

Konferens i Jönköping - anläggningar

Hotellplan, Jönköping
Elite Stora Hotellet Jönköping är ett hotell i en vacker byggnad vid Vätterns södra strand. Lokaler Konferenslokalerna har luftkonditionering och är modernt utrustade.
Hovrättstorget, Jönköping
Grand Hotel ligger i centrala Jönköping men shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Lokaler Det finns tre lokaler med möjlighet till konferens.
Södra Strandgatan 15, Jönköping
BEST WESTERN PLUS John Bauer Hotel är ett fyrstjärnigt modernt och personligt boutiquehotell som ligger mitt i centrala Jönköping precis vid Munksjön och med promenadavstånd till tågstationen och resecentrum.
Elmiavägen 8, Jönköping
Scandic Elmia har ett centralt läge i Jönköping längs med E4:an, nära stadens nöjesliv och attraktioner, och endast 50 meter från Kinnarps Arena.
F.E Elmgrens gata, Jönköping
På Clarion Collection Hotel Victoria bor du i en vacker, klassisk och tidlös miljö, mitt i Jönköping.
Hooks Herrgard, Hok
Hooks Herrgård ligger i vacker natur ett par mil söder om Jönköping vid Hokasjön. Lokaler Här finns 12 ljusa och modernt tekniskt utrustade konferenslokaler och 8 grupprum.