Konferens Stockholm

Här finner du en översikt över anläggningar med konferens i Stockholm. Hitta alternativ för konferens eller kick-off i Stockholm i en viss kategori eller prisklass och boka idag. Vi kan presentera alternativ och arrangera er konferens i Stockholm idag, både för en stor eller liten grupp.

Skicka en förfrågan!
Skicka en förfrågan med dina önskemål till så återkommer vi med lämpliga förslag.
>> Klicka här för formuläret, som dyker upp i ett nytt fönster.

Du kan även ringa oss direkt för att diskutera ditt evenemang. Ring 08 - 54 59 10 10.

Konferens i Stockholm - anläggningar

Långholmsmuren 20, Stockholm
Långholmen Konferens är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens.
Margretelundsvägen 125, Bromma
Ulfsunda Slott ligger i en härlig miljö men med närhet till Bromma flygplats och Stockholms city. Slottets många olika konferensrum erbjuder möjligheter både för det stora eller lilla mötet.
S:T Eriksgatan 115, Stockholm
Elite Palace Hotel är centralt beläget i Stockholm men ändå i en lugn omgivning med promenadstråk längs med vattnet.
Saltsjökvarns Kaj 25, Stockholm
Elite Marina Tower ligger ett stenkast från vattnet med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp där stad och skärgård möts.
Ulvsundavägen 193, Bromma
På BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma bor eller konfererar du bekvämt precis utanför city. Hotellet ligger mycket nära Bromma flygplats men även till shopping vid Bromma Blocks.
Maltesholmsvägen 1-3, Vällingby
På Hesselby Slott är allt inrett med musiken som röd tråd. Här bor och konfererar du i inspirerande och avkopplande miljö.
Nybrokajen 9, Stockholm
Radisson Blu Strand Hotel ligger med vacker utsikt vid Strandvägen och Nybroviken. Perfekt läge för att utforska Stockholms alla sevärdheter.
Lilla Nygatan 5, Stockholm
Victory Hotell & Konferens ligger i Gamla Stan och har en mycket unik inredning och atmosfär. Konferenslokalerna rymmer upp till 50 personer och är döpta efter platser som hade betydelse i Lord Nelsons liv.
Södra Blasieholmshamnen 8, Stockholm
Grand Hôtel har ett fantastiskt läge vid vattnet mitt emot Stockholms slott och Gamla Stan. Hotellet har varit ett hem för celebriteter och storslagna evenemang men passar för alla.
Såstaholms allé 12, Täby
Såstaholm ligger vackert vid Vallentunasjön i Täby Kyrkby och var för 100 år sedan ett pensionat för berömda skådespelare.
197 91, Bro
Happy Tammsvik ligger naturskönt vid vattnet i Bro kommun med 40 minuter från Stockholm och Arlanda.
Rålambshovsleden 50, Stockholm
På Kungsholmen i Stockholm med ett naturnära läge och utsikt över Rålambshovsparken och Mälaren finner du Courtyard by Marriott Stockholm.
Görvälns Slott, Jarfalla
Görvälns Slott är ett Boutiquehotell skapat med visionen om ett svenskt hotell i stil med de internationella.
Västerhaninge, Västerhaninge
c/o Häringe Slott är ett "lifestylehotell" med en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar, estradörer, primadonnor och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att roa sig.
Guldgränd 8, Stockholm
Hilton Slussen ligger med vacker utsikt över Riddarfjärden och Gamla Stan i Stockholm. Hotellet erbjuder både större och mindre möteslokaler med härligt dagsljus och svensk inredning.
Ellensviksvägen 1, Nacka strand
Hotel J Nacka Strand har influenser från Newport och ligger vid Stockholms inlopp med restauranger och mötesplatser.
Djurgårdsbrunnsvägen 10, Stockholm
Villa Källhagen ligger i en mycket vacker och välkomnade miljö i harmoni med Djurgårdens sköna natur – bara 5 minuter från Stockholms pulserande centrum.
Smadalarö Dard Ab, Smadalaro, Dalarö
Smådalarö Gård ligger längst in i Hemviken nära porten till Stockholms södra skärgård, där upplever skärgården när den är som bäst.
Hamndalsvägen 6, Saltsjo boo
Yasuragi är en modern mötesanläggning i en japansk inramning. En fridfull oas med japanska bad, aktiviteter, behandlingar och två förstklassiga restauranger.
Sodra Kungsvagen 254, Lidingo
På Lidingö hittar du Villa Brevik, en konferensanläggning med inspiration från Sydafrika. Anläggningen har en stor fördel med att läget inte är långt från Stockholm City och alla konferensfaciliteter är under ett tak.
Slottsvägen 203, Rosersberg
På Rosersbergs Slottshotell konfererar du i slottsmiljö som ger vacker inramning till de moderna konferensrummen.
Ringvägen 6, Saltsjobaden
På Vår Gård Saltsjöbaden samlas stora som små konferenser i en vacker miljö och samtidigt nära storstaden.
Åkeshofs Slott, Bromma
Åkeshofs Slott erbjuder en lugn och inspirerande miljö med 1700-tals atomsfär. Inbäddat i naturen men ändå nära city, tunnelbana och flygplats.
Vasagatan 7, Stockholm
I 7A Centralens lokaler konfererar du mitt i stan, 20 minuter från Arlanda med Arlanda Express och runt hörnet från Centralstationen.
Norrtullsgatan 6, Stockholm
7A Odenplan är en mötesvåning med flexibla lokaler för upp till 300 personer, takterrass, lounger och god mat mitt i Stockholm.
Strandvägen 7A, Stockholm
Precis intill vattnet vid Nybroviken ligger eleganta 7A Strandvägen. Konferensrummen har vackra interiörer, högt i tak och utsikt.
Västerhaninge, Västerhaninge
Almåsa Konferens ligger vid den vackra Hårsfjärden endast 25 minuter från Stockholm. Det finns utrymme för både det stora eller lilla mötet och är till för alla dina sinnen och unik plats där synskadade, funktionsnedsatta och rullstolsburna har anpassningar utöver det man kan förvänta...
Helgövägen 12, Bålsta
Aronsborg är det kompletta konferens- och eventhotellet, specialbyggt för sitt ändamål. Vackert beläget vid Mälaren i Bålsta, ca 35-40 minuter från Stockholm, Arlanda, Uppsala och Västerås.
Barkarby Torg 2-5, Järfälla
Vid Barkarby Torg, med anor från 1500-talet finns nybyggda Stallet och Loftet som tillsammans med Tingshuset och Wärdshuset Lasse Maja bildar Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest.
Landsnoravägen 110, Sollentuna
Bergendal meetings ligger med utsikt över vackra Edsviken. Endast 20 min från Stockholm och Arlanda.
Elfviks udde, Lidingö
Längst ut på Lidingö, på en egen udde omgiven av havet, tar Blue Hotel emot konferensdeltagare, weekendbesökare och SPA-gäster.
Gällöfstavägen, Kungsängen
Gällöfsta konferens Kungsängen är en modern konferensanläggning och anrik herrgård på landet med härlig natur runt omkring.
Biblioteksgatan 29, Stockholm
Gällöfsta Konferens Stockholm city är en dagkonferensanläggning mitt inne i Stockholm City med närhet till Stureplans puls.
Annerovägen 4, Stockholm
Haga Forum ligger vackert beläget vid Hagaparkens södra port. Från att tidigare bl.a. ha varit en bussterminal byggdes Haga Forum om.
Hufvudsta Gård, Solna
Hufvudsta gård mat och möte ligger i vacker miljö invid Ulfsunda sjön. Lokaler Här finns ljusa och fräscha lokaler som är anpassade för det mindre, medelstora eller större mötet med plats för upp till 100 personer.
Grindstigen 5-6, Lidingö
Med utsikt över Stockholms inlopp och med en vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård.
Grev Turegatan 16, Stockholm
IVA Konferenscenter har ett mycket centralt och bra läge i Stockholms city med konferenslokaler för möten, event och fest.
, Bro
På Lejondals Slott konfererar du i sagolik miljö. Vackra sällskapsrum och salonger blandas med konferensrum för kreativt arbete.
Klarabergsviadukten 90, Stockholm
Lundqvist & Lindqvist Klara Strand hittar du centralt i Stockholm med 4 minuters gångväg från Cityterminalen/Centralstationen.
Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm
Lundqvist och Lindqvist Tändstickspalatset är Ivar Kreugers gamla palats som du hittar centralt i Stockholm, endast 6 minuters gångväg från Cityterminalen/Centralstationen.
Liljeholmsvägen 18, Stockholm
Lustikulla konferens & event ligger centralt beläget på Liljeholmen invid Liljeholmsbron. Lokaler Här finns 14 lokaler i varierande storlek och stil, alla med ljusinsläpp via fönster och med flexibel möblering.
Regeringsgatan 74, Stockholm
Nalens läge är idealiskt mitt i Stockholm City och nära allmänna kommunikationer. Lokaler Nalens vackra salar och rum lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap.
Storgatan 19, Stockholm
Näringslivets Hus ligger mitt i city, ett stenkast från Östermalmstorg och tunnelbanan. De erbjuder ett stort urval av konferensmöjligheter för stora och små grupper.
Scheelegatan 14, Stockholm
På Piperska muren konfererar du inbäddad i en Barock park endast fem minuter från centralen. Lokaler Det finns 8 olika lokaler som fungerar för grupper på 12 till 360 personer.
Riddersviks allé 11, Hässelby
Riddersviks Gård är beläget i Hässelby och erbjuder traditionell herrgårdsmiljö med närheten till Mälaren och endast 30 minuter till centrala Stockholm.
Näsvägen 100, Åkersberga
Runö Möten & Events ligger inbäddad på en egen halvö i Roslagen, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda.
, Stockholm
Sandhamn Seglarhotell ligger bara en dryg timme med båt från Stockholm City i hjärtat av världens vackraste skärgård.
, Värmdö
Siggesta Gård är en modern konferensgård på Värmdö för exklusiva möten i härlig miljö. Det finns 7 lokaler och 4 grupprum.
Hustegavägen 1, Lidingö
Skogshem & Wijk som ligger på Lidingö och erbjuder flexibla lokaler för stora som små möten. Lokaler Här finns 52 flexibla lokaler för 2-400 personer, rymliga allmänutrymmen och stor naturtomt.
Skåvsjöholmsvägen , Åkersberga
På Skåvsjöholm ligger allt under samma tak – konferenslokaler, grupprum, hotellrum, restaurang, relax och bar – vilket gör det till en effektiv mötesmiljö.
Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm
Konferens Spårvagnshallarna har ett centralt läge i city med bra kommunikationer. Konferenslokalerna är tekniskt välutrustade och har modern inredning.
Grev Turegatan 30, Stockholm
På Summit Grev Ture finns en samling möteslokaler som passar stora som små grupper en stenkast från Stureplan.
Sveavägen 9, Stockholm
Summit Hitech ligger på de två översta våningarna i den mittersta Hötorgsskrapan mitt i city. Totalt 16 olika rum kan erbjudas där den minsta är anpassad för ca 5 personer och den största för ca 85 personer.
Hornsbruksgatan 23, Stockholm
Summit Skofabriken är en gammal fabrikslokal i två våningar, helt nyinredd för att passa alla sorts möten.
Hemvärnsgatan 9, Solna
Summit Solna Gate är en passande möteanläggning för det stora eller lilla mötet som inte vill vara mitt i City.
Sånga-Säbyvägen 187, Svartsjö/ekerö
Sånga-Säby är en modern mötesplats i lugn och kreativ miljö inte längre än 35 km från Stockholm. Det här är även en av Norden mest klimatsmarta konferensanläggningar.
, Bro
Thoresta Herrgård ligger avskilt i naturskön omgivning och har renoverat och uppdaterat till modern teknik i samtliga utrymmen.
Klarabergsviadukten 70, Stockholm
World Trade Center ligger mitt i Stockholm med 20 minuter från Arlanda med Arlanda Express. Lokaler World Trade Center passar för mindre affärsmöten och konferenser till större events för upp till 1200 gäster.
, Danderyd
Östergårds mat & konferens är en gammal storbondegård från 1700-talet. Här möts du av både gammalt och nytt med modern inredning och personlig charm.